Entertainment

Kris Jenner pinkt traantje weg om stoppen KUWTK

10 september 2020 02:41 Aangepast: 10 september 2020 11:16
Kris Jenner Beeld © ANP

Het feit dat de Kardashians en Jenners na twintig seizoenen een punt zetten achter hun succesvolle realityshow 'Keeping Up With The Kardashians' laat matriarch Kris Jenner niet onberoerd. In een radio-interview met Ryan Seacrest, mede-bedenker en uitvoerend producent van de show, liet ze weten een paar traantjes te hebben weggepinkt.

"Dit avontuur is geweldig geweest"

"Oh hou op! Je maakt me weer aan het huilen als je hierover begint," snikte Kris toen Ryan haar vroeg naar het moment dat de familie besloot ermee te gaan stoppen. "Het moet allemaal nog een beetje indalen bij mij. Ik werd vanmorgen ontzettend emotioneel wakker, nadat 'het grote nieuws' wereldkundig was gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Kris Jenner deelt pikante details over haar zeer actieve seksleven

"Ik stond om 5 uur 's morgens in de gym met mijn dochters Khloé en Kim en we keken elkaar aan met zo'n blik van: 'wow, dit is heftig'. Maar het is goed zo. We willen onze persoonlijke levens zonder camera's vorm geven. Dit avontuur is geweldig geweest en we hebben er als familie intens van genoten, maar we zijn allemaal ouder geworden en er zijn nieuwe gezinnen ontstaan. Iedereen moet nu de kans krijgen om zijn of haar eigen gezinsleven te gaan leiden."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore