Ga naar de inhoud
Entertainment

Netflix-baas: 'Series van Harry en Meghan worden episch'

Prins Harry en Meghan Markle Beeld © Getty Images

Volgens Netflix-baas Reed Hastings worden de series die Harry en Meghan voor de streamingservice gaan maken 'episch'. Reed denkt dat de content van de Sussexes 'de meest bekeken content van het aankomende jaar wordt'. Dit liet hij weten in een interview met CNBC's 'Squawk Box'.

"Het zijn slimme mensen"

"Ik ben enorm opgetogen over de overeenkomst die we met hen hebben kunnen sluiten. Het zijn slimme mensen. Ze hebben hun plannen bij meerdere partijen voorgelegd, maar ik denk dat wij uiteindelijk de beste deal hebben gemaakt om een compleet pakket samen te stellen. Hierin komen al hun wensen samen en kunnen wij veel kanten met ze op," aldus Reed.

Harry en Meghan sluiten miljoenendeal met Netflix

03:01
Harry
Lees ook:
Harry en Meghan hebben strenge eisen bij boeken voor speech

De hertog en hertogin van Sussex gaan onder meer eigen documentaires, series, films, gescripte shows en kinderprogramma's voor Netflix maken. Hoewel Meghan voordat ze Harry ontmoette actrice was, lijkt ze niet in die hoedanigheid terug te willen keren. "De focus ligt vooral op hen als producenten. Dat is iets wat ze graag willen uitbouwen, dus daar richten we ons op. Ze hebben een scherp oog voor mooie verhalen en dat is waar we samen verder aan gaan werken."

Harry
Lees ook:
Harry en Meghan betalen omstreden renovatiekosten terug

In een eerder persbericht lieten de Sussexes weten zich te gaan richten op de kracht van de mens. "Moed, doorzettingsvermogen en de wens om tot elkaar te komen. Wij willen een licht op mensen laten schijnen en content maken die mensen inspireert."