Ga naar de inhoud
Entertainment

Oepsie! Winston Gerschtanowitz aangezien voor andere Winston

Winston Gerschtanowitz in Miljoenenjacht Beeld © SBS

Het zal je maar gebeuren: je zit op zondagavond 'Miljoenenjacht' te kijken en ineens gaat de bel. Het is Winston Gerschtanowitz (43) met een gouden koffertje in zijn handen. Alleen zag de thuiswinnaar van gisteravond Winston aan voor heel iemand anders.

"Dat meen je niet"

Winston Gerschtanowitz was gisteravond weer op de been om €86.000 uit te delen. "Hallo, ik ben Winston", zegt hij vrolijk wanneer de deur openzwaait. De vrouw des huizes is op zijn zachtst gezegd nogal beduusd. "Dat meen je niet", klinkt er vanuit de hal.

Minder
Lees ook:
Minder koffermeisjes tijdens jubileumseizoen Miljoenenjacht

Dan heeft ze pas door wie er voor de deur staat: "Winston Bogarde!" De presentator kan er wel om lachen dat hij wordt verward voor de oud-profvoetballer: "Nee, die is het niet. Het is Winston Gerschtanowitz."

Ook op Twitter kunnen kijkers er wel om lachen. 'Elke zondag hoop je dat Winston Gerschtanowitz aan de deur staat, gaat eindelijk de bel op zondagavond half 10... Is het verdomme Winston Bogarde!"

Winston
Lees ook:
Winston Gerschtanowitz deelt trouwdagfoto na 9 jaar huwelijk
Kijkers
Lees ook:
Kijkers smelten weg bij emotionele thuiswinnaar Miljoenenjacht

Postcode Loterij Miljoenenjacht zie je elke zondag om 20.00 uur op SBS 6. De aflevering van gisteravond kijk je hier terug.