Ga naar de inhoud
Entertainment

Black Panther-cast brengt laatste ode aan Chadwick Boseman

Chadwick Boseman in 'Black Panther' Beeld © Disney

Chadwick Bosemans familie, vrienden en collega's waren zaterdag aanwezig bij een privé-herdenkingsdienst in Malibu. Onder anderen 'Black Panther'-collega's Michael B Jordan en Lupita Nyong'o brachten de acteur een laatste groet, is te zien op foto's die 'The Sun' heeft gepubliceerd.

Ook zijn vrouw Taylor Simone Ledward, met wie Chadwick in het geheim vlak voor zijn dood trouwde, was bij de dienst aanwezig. Het afscheid vond plaats op een locatie met uitzicht over de oceaan. Op een tafel stonden een foto van de acteur en bloemen.

Black
Lees ook:
Black Panther tijdelijk terug in bios na dood Chadwick Boseman

Chadwick werd donderdag in zijn geboorteplaats Anderson al geëerd tijdens een openbare herdenkingsdienst. Daar was onder meer Black Panther te zien en verschillende aanwezigen hadden zich verkleed als personages uit de Marvel-film. In Anderson wordt ook gewerkt aan een standbeeld van Chadwick.

Video
Lees ook:
Video Music Awards opgedragen aan Chadwick Boseman

De acteur overleed vorige week vrijdag op 43-jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker. Het nieuws kwam onverwacht omdat Chadwick, die al enige jaren ziek was, zijn diagnose nooit publiekelijk had bekendgemaakt.