Ga naar de inhoud
Entertainment

Robbie Williams heeft grote droom: 'Ik wil doorbreken in VS'

Beeld © ANP

Robbie Williams zou graag zijn carrière nieuw leven in willen blazen door te gaan acteren in Amerikaanse televisieprogramma's. In zijn podcast 'At Home with the Williamses' vertelt de Britse zanger enthousiast over zijn komende plannen als acteur.

"Ik ben heel erg enthousiast over alle kansen die er op dit moment zijn"

"Ik ben heel erg enthousiast over alle kansen die er op dit moment zijn, want ik wil nieuwe dingen gaan testen en die nieuwe dingen zijn toevallig op de televisie", vertelt de Angels-zanger. "Amerika hoort daar zeker bij," vervolgt Robbie. "Er zijn hints, stukjes, verwijzingen die zeggen: 'Kom naar Amerika, Robbie. Doe een tv-show met ons', wat erg leuk is allemaal. Ik heb nu meerdere potentiële projecten, waaronder wat komedie-programma's."

Robbie
Lees ook:
Robbie Williams heeft relatie aan Cameron Diaz te danken

De zanger wacht eerst totdat de coronacrisis afneemt. "Zodra Covid klaar is en deze kansen zich voordoen, betekent dat dat ik het hele jaar zal werken", aldus Robbie. Wellicht zit een Take That-reünie er ook wel in in de toekomst. De heren gaven fans tijdens de coronacrisis nog een klein cadeautje, zoals te zien is in de video hieronder. 

Zo ging het eraan toe bij reünie Take That met Robbie Williams

01:37