Entertainment

Victoria Koblenko heeft geen goed woord over voor WIDM

04 september 2020 14:09 Aangepast: 04 september 2020 16:18
Victoria Koblenko Beeld © ANP

Het lijkt altijd één groot feest voor de kandidaten van 'Wie is de Mol?' Velen houden er zelfs goede vriendschappen aan over en spreken vol lof over hun deelname. Maar Victoria Koblenko (39) denkt daar anders over, vertelde ze bij de talkshow 'Op1'.

"Ik heb er totaal geen warme gevoelens bij"

Bij Op1 waren drie oud-presentatoren en de huidige host Rik van de Westelaken uitgenodigd om over het jubileumseizoen van Wie is de Mol? te praten. Victoria was er voor een ander onderwerp, maar liet even blijken hoe haar ervaring met het programma was. De actrice beweert dat er een 'slechte dynamiek in de groep was' toen zij meedeed aan het eerste BN'er-seizoen in 2005, samen met Yvon Jaspers, Marc-Marie Huijbregts en andere sterren. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Angela Groothuizen onthult originele naam Wie is de Mol?

"Ik heb er totaal geen warme gevoelens bij, helaas", vertelt Victoria eerlijk. "Er ging een heleboel mis. Hoe ik mezelf heb gezien in de groepsdynamiek, daar denk ik niet leuk aan terug." Angela Groothuizen, die ook aan tafel zat, was de presentatrice van Victoria's seizoen. "Jullie haalden het slechtste in elkaar naar boven", beweert ze. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? gaat zaterdag 5 september in première, maar de kandidaten zijn nog niet bekendgemaakt. 

Waar Victoria wel met plezier op terugkijkt, is haar tijd bij GTST. In haar aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt ze er alles over. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore