Entertainment

Rafael van der Vaart: 'Ik ga niet naar huwelijk Sylvie'

04 september 2020 10:00 Aangepast: 04 september 2020 13:08
Rafael van der Vaart en Sylvie Meis Beeld © ANP

Hoewel ze het weer hebben bijgelegd, zal Rafael van der Vaart (37) niet bij de bruiloft van zijn ex Sylvie Meis (42) zijn. Dat vertelt de oud-voetballer aan 'Shownieuws'.

Rafael en Sylvie gaven onlangs nog samen een interview aan het Duitse tijdschrift Bild. De voormalige love birds vertelden daarbij over hun zoon Damián, die bij zijn vader in Denemarken is gaan wonen. Het leek weer helemaal koek en ei tussen de twee, maar de oud-voetballer heeft geen uitnodiging gekregen voor Sylvies aanstaande huwelijk met Niclas. Dat vertelt hij in gesprek met Shownieuws

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is de mega wensenlijst van Sylvie voor haar droomhuwelijk

Sylvie geeft deze maand het jawoord aan haar grote liefde Niclas. Het stel heeft 70 mensen uitgenodigd voor hun bruiloftsfeest in Florence. De ex-man van La Meis is daar niet eentje van, blijkt uit zijn interview. Damián zal uiteraard wel meefeesten tijdens het festijn. Sylvie zit al een tijdje met haar hoofd in de wolken en deed zelfs een fotoshoot naar aanleiding van haar aanstaande huwelijk. Ze is trouwjurken gaan passen en nam haar volgers mee achter de schermen. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore