Entertainment

Dit is de mega wensenlijst van Sylvie voor haar droomhuwelijk

03 september 2020 17:11 Aangepast: 03 september 2020 21:34
Sylvie Meis Beeld © Instagram @sylviemeis

Dat het naderende huwelijk van Sylvie Meis (42) geen standaard trouwfeest is, zal niemand verrassen. Maar het wensenlijstje van La Meis neemt toch wel een beetje 'Bridezilla'-achtige vormen aan. Zo wil Sylvie bijvoorbeeld op de ochtend van het huwelijk wel even proosten met haar vriendinnen. Uiteraard met champagne.

"Niclas vindt dat ik mij alleen maar druk hoef te maken om de bloemen en de muziek"

Aan het Duitse magazine Bunte vertelt Sylvie welke regeltjes het stel allemaal heeft opgesteld, zodat hun bruiloft de beste dag van hun leven wordt. "Niclas wil de nacht voor de bruiloft niet op mijn kamer slapen. Op de ochtend van de bruiloft komen mijn beste vriendinnen mij helpen met aankleden onder het genot van champagne." 

Uiteindelijk worden er zeventig gasten uitgenodigd in Villa Cora, in Florence. De gasten zijn familieleden en beste vrienden van het stel. Niclas heeft de organisatie van het festijn op zich genomen. "Niclas vindt namelijk dat ik mij alleen maar druk hoef te maken om de bloemen en de muziek – en mijn trouwjurk natuurlijk. Hij regelt al het andere." 

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Sylvie Meis showt trots deze nieuwe trouwjurken

Na het aansnijden van de taart trekken Sylvie en Niclas zich even terug. "Tien minuutjes even voor ons tweetjes." Bovendien volgt Sylvie een streng dieet, zodat ze geen grammetje aankomt. Ze eet alleen roerei van eiwit, vis en groenten. "Ik wil niet dunner worden, maar ik wil tijdens mijn bruiloft de allerbeste versie van mezelf zijn en me prettig voelen in mijn droomjurk." Die jurk is bovendien van een duur Israelisch merk, genaamd Galia Lahav en kost 28.000 euro. Haar Niclas draagt een pak van Tom Ford en Damián krijgt een smoking, op maat gemaakt. 

De openingsdans is minder heftig dan je zou denken. In eerste instantie wilde het koppel een spectaculaire opening, maar daar zijn ze inmiddels op teruggekomen. "Ik wil gewoon met mijn man op ons lievelingsliedje dansen." Na de openingsdans wordt de dansvloer écht geopend. "Het wordt een wilde clubavond", aldus Sylvie.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Sylvie Meis geeft kijkje in haar superdeluxe appartement

Een leuke bijkomstigheid op het huwelijk, is dat de ouders van het toekomstige echtpaar elkaar nog niet hebben ontmoet. Dat gaat dus gebeuren in Florence.

Sylvie zou Sylvie niet zijn, als ze niet meerdere bruidsjurken zou passen. Want ze moet natuurlijk wel de ideale jurk vinden voor haar tweede huwelijk. Om er meteen een slaatje uit te slaan, deed Sylvie mee aan een bruidsmodefotoshoot. Het resultaat zie je in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore