Entertainment

Sylvie Meis showt trots deze nieuwe trouwjurken

03 september 2020 13:08 Aangepast: 03 september 2020 17:42
Sylvie Meis Beeld © Instagram @sylviemeis

Over twee weken is het zover: dan trouwt Sylvie Meis (42) met haar lief Niclas Castello (42). Nu test de diva een aantal jurken uit op Instagram.

"Bedankt Bunte en fotograaf Christian Schoppe voor deze waanzinnige shoot waarin ik verschillende stijlen mocht uitproberen"

Sylvie Meis showt vol trots een aantal beeldige jurken. Vergis je niet: dit zijn niet de echte jurken van La Meis. Ter gelegenheid van de bruiloft heeft ze namelijk een speciale trouwfotoshoot gehad met het Duitse Bunte. 'Bedankt Bunte en fotograaf Christian Schoppe voor deze waanzinnige shoot waarin ik verschillende stijlen mocht uitproberen.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is de mega wensenlijst van Sylvie voor haar droomhuwelijk

De aanstaande bruid deelt ook backstagebeelden van de fotoshoot. Pak de popcorn er maar bij, want het lijkt wel een film. Je ziet het op onderstaande beelden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis over Damián, Niclas én haar droomhuwelijk

Onlangs spraken wij Sylvie over haar grote dag. De diva vertelde onder meer dat ze vier jurken voor de verschillende dagen heeft, maar dat dé jurk nog steeds niet binnen is. Daarnaast heeft ze een flinke wensenlijst voor haar droomhuwelijk. "Ik ben wel een beetje gestresst moet ik zeggen", antwoordde de aanstaande bruid toen we haar naar haar bruiloft vroegen. "Door corona heeft alles wel een beetje vertraging opgelopen." Een van de grootste issues is de jurk. Sylvie zal tijdens het vierdaagse feest in Italië vier verschillende jurken dragen, maar dé jurk is nog steeds niet aangekomen in Duitsland vanuit Tel-Aviv. "Mijn echte couture ceremonie-jurk. Het is wel spannend." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore