Entertainment

Imanuelle Grives klimt in de pen voor autobiografie

03 september 2020 09:48 Aangepast: 03 september 2020 13:51
Imanuelle Grives Beeld © ANP

Na een behoorlijk tumultueuze periode pakt Imanuelle Grives (35) pen en papier erbij om al haar ervaringen vast te leggen. De actrice gaat namelijk een autobiografie schrijven, onthult ze bij 'Ranking the Stars'.

"Het wordt een pil van een boek"

Tijdens Ranking the Stars was er naast een hele hoop grappen en grollen ook tijd voor iets serieuzers. Imanuelle vertelde namelijk dat ze werkt aan een autobiografie. "Het wordt een pil van een boek", grapt presentator Paul de Leeuw vervolgens. Hiermee refereert hij aan het incident waarbij de actrice op het festival Tomorrowland werd gepakt met drugs en vervolgens een celstraf kreeg van twee jaar. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Imanuelle Grives doet mee aan Ranking the Stars

Of het boek voornamelijk zal gaan over de drugsvondst tijdens het festival vertelt Imanuelle er niet bij. De actrice gaf in de rechtbank aan dat ze de drugs dealde om zich voor te bereiden op haar rol in de film Suriname. Uiteindelijk kreeg ze twee jaar celstraf opgelegd, waarvan één voorwaardelijk en een boete van 8 duizend euro. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Imanuelle Grives maakt comeback op tv

Ondanks dat ze haar rol in Suriname moest afdragen aan Fajah Lourens, was Imanuelle wel aanwezig bij de première van de film. In de video hieronder zie je haar comeback. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore