Entertainment

Herman Brusselmans nieuwe columnist bij The Post Online

31 augustus 2020 13:03 Aangepast: 31 augustus 2020 14:18

De Vlaamse schrijver Herman Brusselmans wordt columnist bij 'The Post Online', meldt het platform. In augustus werd bekend dat de schrijver en de 'Nieuwe Revu', waar hij de column 'Overschatte Mensen' voor schreef, uit elkaar gingen.

"Ik vroeg me af: zouden alle Nederlandse vrouwen zo slecht in bed zijn?"

"Herman Brusselmans is kwetsend en zou eens wat meer rekening moeten houden met de gevoelens van de toch al zo breekbare Nederlanders. Jammer dan!", luidt de aankondiging. De eerste column heet De Neerlandofiel en verschijnt woensdag 2 september.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Herman Brusselmans ontslagen na ophef over Shirma Rouse-column

Van die eerste column wordt een klein voorproefje gegeven. "Ik vroeg me af: zouden alle Nederlandse vrouwen zo slecht in bed zijn? Nou, dat valt, als je veel doorzettingsvermogen hebt, op den duur redelijk mee. Ik heb namelijk eens het bed gedeeld met een Nederlandse vrouw bij wie ik drie orgasmes kreeg, al moet ik erbij vermelden dat ze tijdens het eerste orgasme in slaap viel, en ik voor de twee andere orgasmes dan maar zelf heb gezorgd."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Na Shirma Rouse pakt Herman Brusselmans nu prinses Amalia aan

Brusselmans kwam de afgelopen weken vanwege zijn columns veel in het nieuws. Zo schreef hij uitgebreid over het gewicht van Shirma Rouse en prinses Amalia, waarmee hij zich veel boze mensen op de hals haalde. De Nieuwe Revu benadrukte dat Brusselmans niet om die reden moest vertrekken, maar omdat het na vijf jaar tijd was voor iets anders.

Onlangs reageerde Shirma Rouse nog op de beledigende column van Herman, kijk maar naar de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore