Entertainment

Rebel Wilson onthult hoeveel kilo ze is afgevallen

31 augustus 2020 12:50 Aangepast: 31 augustus 2020 14:38
Beeld © ANP

Rebel Wilson (40) heeft vanaf het begin van dit jaar het roer volledig omgegooid. De Australische actrice, bekend van haar rol als 'Fat Amy' in 'Pitch Perfect', heeft besloten af te willen vallen. En dat lukt haar heel goed. Ze heeft nu onthuld hoeveel kilo ze al kwijt is.

"Nog acht kilo te gaan"

Momenteel weegt Rebel namelijk 83 kilo. 'Nog acht kilo tot ik mijn doel van 75 kilo heb bereikt', schrijft ze bij een nieuwe foto op haar Instagram-account, waarop Rebels slanke figuur te zien is. Ook vertelt ze hoe dankbaar ze is voor alle steun die ze krijgt vanwege haar afvalrace.

De actrice heeft echt een knop omgezet. 'Toen ik gisteren een snoepje wilde pakken na het eten, dacht ik: 'Beter van niet.' Toen heb ik een flesje water gepakt.'

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Rebel Wilson: 'Ik werd betaald om zwaar te blijven'

Rebel is momenteel al 18 kilo kwijtgeraakt. Aan het begin van 2020 maakte de actrice bekend dit jaar voor zichzelf om te dopen tot Year of Health. Eerder sprak de actrice zich uit over dat ze door regisseurs betaald werd om dik te blijven, want ze wilden haar nou eenmaal graag casten voor een dik personage. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore