Entertainment

André Hazes draagt nummer op aan de liefde van zijn leven

26 augustus 2020 15:43
André Hazes Beeld © ANP

Het leven van André Hazes is niet altijd even gemakkelijk geweest. Mede door de dood van zijn vader, ruzies binnen de familie en de zeer publieke breuk met zijn inmiddels weer vriendin Monique, kent de 26-jarige donkere periodes. De zanger heeft geleerd van zijn fouten en is eindelijk 'thuis', wat tevens de titel is van zijn nieuwe album.

André onthulde een paar weken geleden de eerste track van zijn aanstaande album: 'Een Doodgewone Man'. Het nummer en de bijbehorende clip van bijna acht minuten, is allesbehalve 'doodgewoon'. De Hazes-telg zei eerder tegenover ANP dat de single een stukje levensverhaal is van hem en Monique. "We hebben genoeg shit meegemaakt, het geeft echt de wanhoop aan. Het was echt letterlijk een afsluiter, ik vond het tijd voor iets anders", aldus André.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes dolblij met reacties op Getekend Voor Het Leven

Het eerlijke nummer was een groot succes en smaakt dan ook naar meer. Daarom lanceert Dré op 18 september zijn nieuwe album 'Thuis', één van zijn meest openhartige albums ooit met tracks als 'Voor niets gestraft', 'Verlangen naar jou' en 'De liefde van mijn leven'. Op het tweedelige album vertelt André het verhaal hoe hij zijn weg terugvond naar zijn gezin.

Naast Nederlandstalige muziek experimenteert André ook met andere stijlen, zoals je in onderstaande video kan zien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes: 'Had beter na moeten denken over brug-tatoeage'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore