Entertainment

Model verwoest laatste beetje geloofwaardigheid van prins Andrew

26 augustus 2020 16:01
Beeld © RTL Boulevard

De vermoedelijke betrekking van prins Andrew (60) bij het seksnetwerk van de overleden misbruikmiljardair Jeffrey Epstein wordt steeds hardnekkiger. Er is wederom een vrouw die een verhaal over de omstreden prins naar buiten brengt.

"Ze vertelde me dat Jeffrey haar had opgedragen de slaapkamer in te gaan en seks te hebben met prins Andrew"

Grote kans dat ze in Buckingham Palace met samengeknepen billen de vierdelige docureeks Surviving Jeffrey Epstein tegemoet zag. Hoewel de televisiedocumentaire eerder deze maand in première ging, werd gisteravond het eerste deel uitgezonden op de Britse televisie. The Sun sprak met voormalig model Lisa Phillips (42) die met haar schokkende onthulling het Britse koningshuis in flinke verlegenheid brengt.

Ze beweert dat een vriendin het bevel kreeg om het bed met de prins te delen. "Ze vertelde me dat Jeffrey haar had opgedragen de slaapkamer in te gaan en seks te hebben met prins Andrew." Dit gebeurde in 2004, vier jaar na haar eerste ontmoeting met de miljardair. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prins Andrew in paniek door onthullingen Ghislaine Maxwell?

Als Andrew denkt dat deze zaak wel overwaait, heeft hij het goed mis. Dat Lisa, die nu een modellenbureau runt in Los Angeles, niet op haar mondje is gevallen, blijkt wel uit de confrontatie die ze met de misbruikmiljardair zou hebben gehad. Jeffrey reageerde laconiek: de vriendin in kwestie had de seks prima gevonden en zo'n big deal was het niet. Epstein vond het belangrijker dat hij op deze manier chantagemateriaal had over machtige mensen, waaronder de prins. 

The Sun sprak met de vrouw in kwestie toen ze destijds begin twintig was. Ze weigert om te reageren, maar Lisa vertelt dat haar vriendin erg verdrietig was en huilde over het bevel om seks te hebben met Andrew. Een bron, die close is met Andrew, vertelt dat deze bewering ongegrond en niet onderbouwd is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Bill Clinton was op feestjes van Jeffrey Epstein'

Lisa ontmoette Epstein voor het eerst tijdens een fotoshoot in de Caribbean in 2000. Samen met haar vriendin werd ze uitgenodigd op zijn orgie-eiland Little St. James. Ze herinnert zich dat ze Jeffrey erg charmant vond en dat hij aardig leek. "Ik liet vallen dat ik in Engeland had gewoond en hij zei: 'O, wil je een prins ontmoeten?'" Zo maakte ze voor het eerst kennis met Andrew.

Tijdens haar verblijf op het eiland merkte Lisa niets gek op en in de jaren daarna zag ze de misbruikmiljardair op feestjes. "Hij wilde altijd mijn vriendinnen ontmoeten. Hij hield van jonge vrouwen, maar niemand van ons vermoedde dat hij op minderjarige meisjes viel."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Jeffrey en Ghislaine keken samen naaktvideo van prins Andrew'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore