Entertainment

Schrijfster succesvolle After-boekenreeks doet onthulling

24 augustus 2020 16:32 Aangepast: 24 augustus 2020 16:37
After We Colided Beeld © Independent Films

Hoewel de film 'After' er geen doekjes om windt, belooft het tweede deel nog véél pikanter te worden. Dat vertelt de cast in gesprek met filmdeskundige en überfan Lauren Veneziani. Pas op: spoilers!

"Toen het gebeurde dacht ik: wat?!"

Het eerste deel was nog geschikt voor alle leeftijden, maar After We Collided wordt 18+, waardoor de film eindelijk het randje op kan zoeken. Volgens hoofdrolspeelster Josephine Langford gaat dat dan ook zeker gebeuren. "Er zit veel meer humor, intensiteit en gevloek - want dat mogen we nu - in", lacht ze. "Er is zeker een verandering gaande en iedereen die meewerkt aan de film voelt dat."

Ook schrijfster Anna Todd benadrukt dat ze deze keer flink uitpakken. "We hebben veel intieme scènes geschoten de eerste keer die niet gebruikt zijn", vertelt ze. Volgens de auteur van de succesvolle boekenreeks kwam dat doordat ze geen idee had wat wel en niet mocht. Toch is ze trots op het eindresultaat: "Ik weet dat fans meer seks willen, maar ik ben heel erg trots op de intieme scènes - ook al gaan ze niet zo ver als in de boeken. Ze zijn zo mooi geschoten en de chemie is zo sexy zonder te veel te laten zien."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

After We Collided trakteert fans eindelijk op sexy trailer

De schrijfster doet ook een boekje open over personage Steph, zogenaamd de beste vriendin van Tessa. Maar wie de boeken heeft gelezen weet dat Steph een dubbele agenda heeft. Anna: "Toen het gebeurde dacht ik: wat?!" lacht ze tijdens het interview. "Toen ging ik even terug en zag ik dat haar acties met Tessa twee kanten zou kunnen hebben." Dat Vance de biologische vader van Hardin is was ook een plottwist die ze later pas bedacht.

In de tweede film uit de reeks, die eerder werd gezien als de opvolger van de populaire Fifty Shades of Grey-films, maken we ook kennis met Trevor: de aantrekkelijke nieuwe collega van Tessa. Trevor, gespeeld door Dylan Sprouse, is helemaal haar type. En voor alle fans van Trevor is er goed nieuws, want volgens Dylan gaan we een stuk meer van hem zien dat in de boeken.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

De steamy film After We Collided heeft eindelijk een releasedatum

After We Collided gaat verder waar zijn voorganger is gebleven. Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) zijn niet langer meer samen en verwerken de pijnvolle breuk ieder op hun eigen manier.

Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes, heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen en ondanks al hun ups en downs, blijven de twee zich nog steeds tot elkaar aangetrokken voelen. Zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt...

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Deze film met Dylan Sprouse in de hoofdrol wil je zien

After We Collided is vanaf 8 oktober te zien in de bioscoop.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore