Ga naar de inhoud
Entertainment

Danny Vera deelt beginnend babybuikje van zijn vrouw

Danny Vera Beeld © ANP

Danny Vera (43) en zijn vrouw zijn in verwachting van hun eerste kindje. Het stel kan niet wachten tot het moment daar is en deelt vol verwachting alvast een kiekje 'met z'n drietjes'.

"Met z'n drieën op het strand"

De zanger en zijn zwangere vrouw pikken nog even de laatste zonnestralen mee op het strand en wat zien we daar: een klein babybuikje! 'Met z'n drieën op het strand', schrijft de aanstaande vader bij het zonnige kiekje.

Danny
Lees ook:
Danny Vera: 'Zwangerschap is lichtpuntje voor ons'

Een ontzettend blije Danny vertelde eerder aan RTL Boulevard dat het een struggle was om zwanger te worden. "Het was niet heel erg makkelijk. We gaan al vier jaar ziekenhuis in en ziekenhuis uit." Het kwam zelfs nog weleens voor dat Danny tot diep in de nacht ergens moest optreden en dan de volgende ochtend in het ziekenhuis moest zijn.

Hun zwangerschapstraject hebben ze nooit met het grote publiek gedeeld. Volgens de zanger is er al genoeg negativiteit in de wereld en daarom deelde hij alleen positieve berichten. "Het is natuurlijk niet dat het vanzelfsprekend is dat je gewoon heel snel zwanger raakt. Dat hebben meer mensen en dat was bij ons ook."

Danny Vera: 'Zwangerschap is lichtpuntje voor ons'

02:18
Danny
Lees ook:
Danny Vera wordt voor de eerste keer vader

Danny en Escha zijn al jaren samen en trouwden in 2013. Escha werkt als fotograaf, maar is ook de tourmanager van de zanger. Escha is uitgerekend rond de feestdagen.