Entertainment

Yolanthe Cabau zingt vals als een kraai tijdens karaoke met Jim

21 augustus 2020 12:05
Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Yolanthe Cabau (35) is van vele markten thuis, maar nu heeft Jim Bakkum (33), met wie ze in de film 'Just Say Yes' speelt, toch iets ontdekt waar ze niet in uitblinkt. Yolanthe heeft namelijk niet echt een mooie zangstem, waar ze zichzelf overigens maar al te goed van bewust is.

"Jij kunt zingen, ik niet"

Jim deelt op zijn Instagram namelijk een video waarin te zien is hoe hij samen met Yolanthe aan het karaoken is. Ze zingen samen het nummer 'I Will Always Love You' van Whitney Houston. Alhoewel er van het zingen weinig tot stand komt. Yolanthe zingt hier en daar een valse noot, maar verder komt ze niet. "Jij kunt zingen, ik niet", zegt ze meermaals. De twee hebben in ieder geval wél de grootste gein met elkaar.

Bovendien reageert Yolanthe nog op de video. 'En nu deed ik nog niet eens mijn best, hè', grapt ze. Daarop zegt Jim: 'Wil je zeggen dat je anders het dak eraf zong?'

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Yolanthe Cabau doet belly shots bij Dave Roelvink

Onlangs sprak RTL Boulevard met Yolanthe over haar terugkeer naar Nederland en de nieuwe film waar ze in speelt, Just Say Yes. Het hele interview met haar zie je in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore