Entertainment

Ali B deelt verlegen kinderfoto met openhartig bijschrift

20 augustus 2020 13:50
Beeld © ANP

Ali B gaat tegenwoordig door het leven als succesvolle - en sinds kort ook nogal gespierde - rapper, maar dat was vroeger wel anders. Op Instagram deelt Ali een kiekje uit de oude doos, waarbij hij onthult niet altijd bepaald stoere bijnamen te hebben gehad.

"Ik vind het helemaal goed om niet zogenaamd perfect te zijn"

'Nieuwsgierig vanaf het begin', schrijft hij bij de foto. De piepjonge Ali prijkt nogal verlegen op de foto. 'Vroeger ben ik enorm gepest om mijn x-benen. Ik herinner mij het nog allemaal. Mijn bijnaam op straat was 'scheve'.' Ook in familiekringen werd Ali niet bij zijn voornaam genoemd, maar 'scheve opa'. 'Ik heb het allemaal meegekregen, maar omdat ik weinig in de spiegel keek, leken het lege woorden.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ali B werd gediscrimineerd: 'Kan er nog emotioneel van worden'

Toch, vele jaren later, begrijpt de rapper wel waarom hij zo werd genoemd. Maar inmiddels heeft hij zichzelf volledig omarmd als wie hij is: 'Vandaag de dag loop ik nog steeds regelmatig scheef, maar ik zeg jullie eerlijk: I facking love myself. Dankzij de keuze van deze kleine om in zijn eigen wereldje te leven bepaal ik wat goed en slecht voor mij is. En ik vind het helemaal goed om niet zogenaamd perfect te zijn', besluit hij zijn bericht. 

Het is niet te hopen dat Jan Smit de rapper zal dissen om zijn benen van vroeger. De twee hadden in het verleden al eens bonje nadat Ali hem 'Jantje Shit' noemde op televisie. Nu worden de twee collega's bij The Voice of Holland. Hieronder zie je er alles over. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ali B toont getransformeerde lichaam na keihard trainen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore