Entertainment

Jennifer Aniston: 'The Morning Show voelde als 20 jaar therapie'

19 augustus 2020 01:36 Aangepast: 19 augustus 2020 07:39
The Morning Show Beeld © Apple

De succesvolle Apple TV-serie 'The Morning Show' was veel meer dan alleen werk voor Jennifer Aniston (51). De actrice, die mede-producent was én de rol van Alex Levy voor haar rekening nam, heeft in een interview met de 'Los Angeles Times' laten weten dat het maken van deze serie therapeutisch voor haar was.

"Sommige scènes voelden levensecht aan voor mij en dat kwam soms best wel even binnen"

"Sommige scènes voelden levensecht aan voor mij en dat kwam soms best wel even binnen. The Morning Show voelde als twintig jaar therapie aan, samengevat in tien afleveringen. Ik ben iemand die altijd als credo had: 'het gaat goed, alles is prima'. Maar dat is niet zo, iedereen heeft momenten waarop je denkt: 'laat me met rust'. Om dat vanuit het perspectief als actrice te zien was heel interessant en leerzaam," aldus Jennifer.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Blogger gaat viral omdat ze 'sprekend' op Jennifer Aniston lijkt

"Tijdens mijn carrière heb ik echt wel momenten gehad waarop ik dacht: 'Ik wil hier nu niet zijn, ik wil niet steeds beoordeeld worden door mensen en ik wil niet maar fake blijven lachen voor de fotografen.'"

The Morning Show belicht een dagelijkse Amerikaanse actualiteitenshow, waarin Jennifer een van de presentatoren is. Haar mannelijke mede-presentator, gespeeld door Steve Carell, wordt ontslagen nadat blijkt dat hij zich jarenlang schuldig heeft gemaakt aan seksueel misbruik op de werkvloer. Het programma is mede door Aniston en collega Reese Witherspoon bedacht, in navolging van de MeToo-beweging die de afgelopen jaren in de Verenigde Staten op gang kwam.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brad Pitt en Jennifer Aniston werken voor eerst sinds split samen

Het tweede seizoen van The Morning Show is momenteel in de maak, hoewel de opnames tijdelijk zijn uitgesteld vanwege het coronavirus.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katy Perry ontkracht alle geruchten over 'peettante' Jennifer Aniston

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore