Ga naar de inhoud
Entertainment

Programma van Raymi Sambo niet op tv te zien na mishandeling

Raymi Sambo in 2015 Beeld © ANP

Er is een streep gezet door het televisieprogramma 'Freshback' dat 'All Stars'-acteur Raymi Sambo (49) zou maken voor omroep ONS. Aanleiding hiervoor? Het feit dat Raymi betrokken is geweest bij het mishandelen van een vrouw.

"Wij distantiëren ons volledig van Raymi Sambo"

In Freshback blikt Raymi terug met vrouwelijke sterren uit de jaren '80. Onder anderen Patty Zomer en Suzanne Klemann zouden aanschuiven, maar een programma met Raymi als presentator ziet omroep ONS niet langer zitten. "Wij distantiëren ons volledig van Raymi Sambo. Wij brengen als tv-zender leuke programma’s, waarin we terugkijken naar onderwerpen uit het verleden. Eerder hebben wij contact gekregen met Raymi Sambo om een programma van zijn hand uit te zenden. Na de berichtgeving rondom zijn persoon hebben wij al eerder besloten om deze programma’s dan ook niet uit te zenden", laat het bedrijf weten in een verklaring aan Shownieuws.

All
Lees ook:
All Stars-acteur Raymi Sambo mishandelt vrouw op straat

De keuze om het programma niet uit te zenden heeft alles te maken met de acties van Raymi een paar maanden geleden. Hij heeft tijdens de nieuwjaarsnacht een vrouw mishandeld. Op straat sloeg hij het slachtoffer tijdens een ruzie in het gezicht. "We waren allebei dronken. Dat soort dingen moet je gewoon uitpraten", vertelde Raymi na het voorval. "Het was gewoon een heel domme, niet doordachte keus. Ja, dus heel stom. Ik heb er echt spijt van." In september komt de zaak voor de rechter. 

Aangifte tegen Raymi Sambo na mishandeling jaarwisseling

00:21
Bron: RTL Boulevard