Ga naar de inhoud
Entertainment

Een Huis Vol-familie reageert op vermeende diefstal door zoon

Familie Quaedackers Een Huis Vol Beeld © KRO-NCRV

De familie Quaedackers wil niets liever dan met rust te worden gelaten nu er allerlei verhalen over zoon Damian (23) te ronde doen. De zoon zou een dure BMW hebben gestolen, maar het gezin maakt duidelijk daar niks mee te maken te hebben.

"Wij krijgen allemaal berichten binnen dat mijn oudste zoon Damian auto's steelt"

De familie deed afgelopen seizoen voor de tweede keer mee aan het programma Een Huis Vol en vraagt op Facebook om met rust gelaten te worden. 'Wij krijgen allemaal berichten binnen dat mijn oudste zoon Damian auto's steelt. Hij woont niet thuis en wij hebben geen contact met hem', zo valt er te lezen op het sociale medium.

Papa
Lees ook:
Papa Jay uit Een Huis Vol herdenkt overleden dochtertje

'Dit keur ik niet goed en geloof me, als ik weet waar hij uithangt heeft hij een groot probleem', gaat het bericht verder. 'Wij als familie worden erop aangekeken, maar wij hebben er niets mee te maken.' In het bericht wordt vervolgens opgeroepen om aangifte tegen Damian te doen. 'Laat ons als familie verder met rust.'

Het autobedrijf waar de auto is ontvreemd heeft zelf foto's online gezet en dat bericht is inmiddels ruim 4000 keer gedeeld.

Nadine, de moeder van het gezin, schrijft in het bericht zelf ook aangifte te gaan doen. 'Dit is gewoon niet normaal om ons hier lastig mee te vallen en ons te schande neer te zetten'.

Het is niet het eerste drama dat zich voltrekt binnen het gezin. Begin vorig jaar overleed vader Michel plotseling op 57-jarige leeftijd. In de onlangs uitgezonden reeks is te zien hoe de familie met dit verlies omgaat.

Zó gaan de familie uit Een Huis Vol om met de coronamaatregelen

01:28
Bron: RTL Boulevard