Ga naar de inhoud
Entertainment

Holly Mae Brood open over seksleven met Soy Kroon

Holly Mae Brood en Soy Kroon Beeld © ANP

Holly Mae Brood (25) en Soy Kroon (25) vormen al vier jaar een powerkoppel. Niet alleen liefde is er tussen hen meer dan genoeg, ook qua seks heeft de presentatrice niets te klagen. In tijdschrift 'Beau Monde' gunt ze lezers een kijkje tussen de lakens.

"Ik heb best geluk dat ik op zo’n jonge leeftijd al iemand heb gevonden die perfect bij me past en met wie ik alles kan delen"

Holly en Soy leerden elkaar vier jaar geleden kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden en sindsdien is het dik aan tussen de twee. "Het klinkt zoetsappig, maar ik heb best geluk dat ik op zo’n jonge leeftijd al iemand heb gevonden die perfect bij me past en met wie ik alles kan delen", vertelt de actrice in het blad. "Hij geeft mij rust, en ik zorg af en toe voor wat spice. We kunnen samen ook goed niksen, lekker tutten thuis en het dan onwijs gezellig hebben."

Zó
Lees ook:
Zó veroverde Soy Kroon het hart van Holly Mae Brood

Toch is die 'spice' niet altijd in bed terug te vinden. Hierover zegt ze: "Ik heb niets te klagen. Seks is belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste. Soy en ik hebben regelmatig periodes dat we allebei druk zijn, vaak laat thuiskomen en langs elkaar heen leven. Als we elkaar dan zien, vind ik het fijner om lekker samen te zijn dan dat er meteen iets moet gebeuren."

Holly wordt door het tijdschrift geïnterviewd naar aanleiding van de nieuwe romantische film Alles is zoals het zou moeten zijn, waarin ze speelt. De film - gebaseerd op het boek van Daphne Deckers - gaat over Iris (Barbara Sloesen), die wordt verlaten door haar man na de geboorte van hun eerste kind. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voordat ze heeft afgerekend met haar overspelige ex...

Alle aandacht gaat naar Jan Kooijman bij boekverfilming Daphne Deckers

01:27
Nieuw
Ook leuk:
Nieuw seizoen Love Island speelt zich af in gloednieuwe villa

Het hele interview met Holly lees je vanaf woensdag in de nieuwste Beau Monde.