Entertainment

Monique doet boekje open over hereniging Rox en Dré

18 augustus 2020 14:30
André en Roxeanne Hazes Beeld © ANP

Een broertje of zusje voor André Junior, het 3-jarige zoontje van Monique Westenberg (42) en André Hazes (26), zit er nog eventjes niet in. Maar gelukkig heeft de kleine boef zijn neefje Fender (2), het zoontje van Roxeanne. “Ik heb inmiddels goed contact met Rox, daar ben ik heel blij om”, vertelt Monique over de verzoening in de nieuwe editie van 'Beau Monde'.

"Hoe leuk is het als die twee jongetjes met elkaar kunnen opgroeien!"

De twee kregen afgelopen maart weer contact met elkaar toen Monique op Roxeanne afstapte tijdens Holland zingt Hazes. "Dat waardeerde Rox erg en ze omhelsde me meteen, omdat ze hier al lang op hoopte", vertelt Monique over haar actie. "Ik hoop dat André en zij weer goed contact krijgen. Het begin is er, ze spreken elkaar weer. Ik ga er verder niet tussen zitten. Ik heb zoiets van: jullie zijn allebei openhartige mensen en gaan op een dag vast weer inten­sief met elkaar om. Hoe leuk is het als die twee jongetjes met elkaar kunnen opgroeien!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg is alle kritiek zat: bemoei je er niet mee

Waarom broer en zus elkaar jaren niet spraken wordt duidelijk in onderstaande video. Moeder Rachel is in ieder geval enorm blij dat haar kinderen weer door één deur kunnen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoontje Roxeanne Hazes geobsedeerd door opa André

Het hele interview met Monique lees je vanaf woensdag in Beau Monde. In ditzelfde gesprek vertelt ze hoe André Bridget Maasland op Curaçao met haar bedroog.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore