Entertainment

André Hazes bedroog Bridget met Monique op Curaçao

18 augustus 2020 11:09 Aangepast: 18 augustus 2020 12:08
André en Monique Beeld © ANP

Monique Westenberg (42) is sinds kort weer terug bij haar grote liefde: André Hazes (26). Makkelijk was teruggaan echter niet. "De liefde en de aantrekkingskracht zijn nooit weggeweest", vertelt ze over hun complexe relatie in 'Beau Monde'.

"Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok"

Monique stelt in het blad dat André 'verdwaald' was gedurende zijn tijd met Bridget Maasland, met wie hij een kortstondige relatie had na hun breuk. Hoewel ze kapot ging van de pijn, gaf Monique nooit een reactie als André en Bridget weer eens een verliefde foto op Instagram plaatsen. "Tuurlijk was het niet altijd makkelijk, ik wilde lappen tekst sturen", zegt ze nu over die moeilijke periode in het tijdschrift.

"Als hij langskwam voor kleine André, vroeg ik vriendelijk of hij ook een kopje thee wilde, terwijl ik het liefst die thee in zijn gezicht had gesmeten. Maar ik wist dat zij geen blijvertje was en dat hij straks weer voor de deur zou staan. Dan pas zou ik hem vertellen wat dit met mij had gedaan; eerder zou dat nog niet tot hem doordringen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg sleept nieuwe klus in de wacht

Toen Dré in Curaçao was, met Bridget nota bene, sloeg de vonk tussen hem en Monique weer over. "We hadden er bewust voor gekozen om daar samen te zijn - ook al waren we niet meer bij elkaar - zodat de kleine tijd kon doorbrengen met zijn vader", legt Monique uit. "André kwam kleine André ha­len op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk.'"

Dat gevoel hadden ze allebei, en dus besloten ze met elkaar te praten. "Ik voelde van alles in mijn hart en tegelijkertijd had ik een ego dat zei: ‘Ben je niet goed bij je hoofd, je gaat hem toch niet terugnemen?'"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg geeft kermisexploitanten steuntje in de rug

Monique en André zijn nu gelukkiger dan ooit en dat heeft volgens haar onder andere te maken met hun korte breuk. "Ik denk dat dit moest gebeuren om ons weer bij elkaar te krijgen. Ik denk nu: we kiezen ervoor om samen verder te gaan, dan moet ik het ook achter me laten." Ook in André voelt ze een positieve groei, met name in het gezin: hij is er weer als vader, iets wat een lange tijd niet zo is geweest.

Een tweede kindje is dan ook meer dan welkom, maar het is volgens Monique 'geen kwestie van even met elkaar het bed induiken'. "Het is nog steeds onze wens, en we durven er weer over te praten. Het zit natuurlijk wel aan een ICSI­-traject vast. (...)  Ik gun kleine André een broertje of zusje, hij is zo leuk met andere kindjes."

Het hele interview lees je vanaf woensdag in Beau Monde.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore