Ga naar de inhoud
Entertainment

Patty Brard kan werkzaamheden weer oppakken: geen corona

Patty Brard Beeld © ANP

Goed nieuws voor Patty Brard: ze heeft géén corona! Dat laat de 65-jarige presentatrice opgelucht weten op social media.

"Klinkt misschien heel raar uit onze mond, maar we zijn héél blij"

Patty en haar grote liefde Antoine verbleven de afgelopen weken in hun huis op Ibiza, maar keerden dit weekend terug naar Nederland. Om niet voor verrassingen te staan besloot het stel, voordat het vliegtuig vertrok, nog snel zich te laten testen. 'We hebben ons aan de regels gehouden, mondkapjes gedragen en hebben beiden geen last van de verschijnselen', stelde de presentatrice eerder al op Instagram. 

Patty
Lees ook:
Patty Brard zat tegen burn-out aan: 'Absoluut een eyeopener'

Inmiddels zijn niet alleen Patty en Antoine geland in Nederland, óók de uitslag van de test is binnen. Hun vermoedens blijken te kloppen: ze hebben geen corona. "We zijn... negatief! Zo positief als wij zijn ingesteld klinkt het misschien heel raar uit onze mond, maar we zijn héél blij", aldus Patty. In een korte video op Instagram Stories laat de presentatrice weten dat ze ook in het verleden niet te maken hebben gehad met het virus. Toch heeft het koppel besloten om voor de zekerheid nog even in quarantaine te blijven, om niemand tegen de schenen te schoppen. 'Safety first', aldus La Brard.

Patty
Lees ook:
Patty Brard wordt onzeker van tv-collega: 'Ik noem geen naam'

Afgelopen weekend veranderde het reisadvies van Ibiza naar oranje en dat zorgde voor veel paniek bij de vakantiegangers.

BN'ers in paniek en proberen massaal Ibiza te ontvluchten

06:52