Entertainment

Selling Sunset-cast dropt hint over seizoen vier

17 augustus 2020 19:25
Selling Sunset Beeld © Netflix

Een vierde seizoen van 'Selling Sunset' is nog niet officieel aangekondigd door Netflix, maar fans van de Amerikaanse show lijken zeker te weten dat 'ie er gaat komen. En dat heeft alles te maken met déze mysterieuze post op de Instagram van Chrishell Stause (39).

"Goed nieuws vieren waar we niets over kunnen vertellen"

Op het raadselachtig kiekje poseert Chrishell samen met haar collega's Amanza, Heather en Mary tijdens een heerlijk dagje op het water. 'Goed nieuws vieren waar we niets over kunnen vertellen', staat er bij het bericht geschreven.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Million Dollar Beach House is de opvolger van Selling Sunset

Naast de mysterieuze tekst valt het fans ook op dat er twee mensen ontbreken: Davina en Christine. En dat lijkt niemand erg te vinden... 'Christine en Davina  zijn ontslagen? Dát is pas goed nieuws', geint iemand onder het bericht. Een ander schrijft: ‘Er komt een seizoen vier en het beste nieuws is dat Davina niet terugkeert.'

Waar het derde seizoen van Selling Sunset zich vooral focuste op de excentrieke bruiloft van Christine en de hartverscheurende break-up van Chrishell, zal de vierde reeks vooral gaan over het vertrek van Brett bij de Oppenheim Group. Dat heeft Christine verklapt tegenover de Amerikaanse Glamour. "Ik denk dat seizoen vier het sappigste seizoen ooit wordt”, zei ze in een interview, waar ze ook bekendmaakte ooit en kwart miljoen te hebben uitgegeven tijdens een dagje shoppen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Selling Sunset-ster Heather ten huwelijk gevraagd

De eerste drie seizoenen van Selling Sunset zijn nu te zien bij Netflix.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore