Entertainment

Mascha van Beautygloss overmand door emoties: 'Zó trots'

17 augustus 2020 17:22
Mascha Feoktistova Beeld © YouTube-kanaal Vloggloss

Mascha Feoktistova (33) en haar man Gregor zitten op een roze wolk na een bezoekje aan het ziekenhuis. Na een traumatische bevalling van 25 uur, waarbij dochter Mila met een gebroken arm ter wereld kwam, leefden de ouders lange tijd in onzekerheid, maar nu is er goed nieuws. 

"Het voelde bijna alsof ze een Nobelprijs kreeg, zo trots waren we op haar"

Voortreffelijk nieuws, noemt de YouTuber het zelfs in haar video. Een check-up in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat het armpje van de kleine Mila groeit zoals het hoort. "Het gaat goed met haar arm en haar spieren doen het goed", stelt Mascha haar volgers op de hoogte.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mascha van Beautygloss komt met eigen zwangerschapsboekje

Het enige waar de doktoren nog geen antwoord op hebben is of Mila straks makkelijk haar schouder naar achteren kan bewegen. Voor de rest is alles in orde, aldus de trotse mama. Wel moet ze nog erg voorzichtig zijn met haar kleintje, want het armpje is nog erg fragiel. "Ik ben zó blij", glundert Mascha voor de camera. "Het voelde bijna alsof ze een Nobelprijs kreeg, zo trots waren we op haar." 

Toen Mascha bekendmaakte zwanger te zijn, kreeg ze een stortvloed aan positieve reacties. Ze was er helemaal door overweldigd. In de video hieronder vertelt ze er meer over.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Waarom Mascha haar dochtertje wél laat zien op social media

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore