Entertainment

Nikkie de Jager in tranen: 'Dit was mijn grootste nachtmerrie'

16 augustus 2020 20:09 Aangepast: 16 augustus 2020 20:09
Beeld © YouTube-kanaal NikkieTutorials

Nikkie de Jager (26) en haar vriend Dylan werden onder schot gehouden toen ze werden overvallen in hun huis in Uden. De YouTube-ster vertelt er eerlijk over in haar nieuwste video. "Dit was mijn grootste nachtmerrie", vertelt ze in tranen.

"Ook al ziet het er niet zo uit, maar ik ben oké"

"Ik mag er nog niet te veel over zeggen, omdat er nog een langdurig onderzoek loopt", aldus de emotionele Nikkie. "Ook al ziet het er niet zo uit, maar ik ben oké. Dat wilde ik jullie laten weten." De beautygoeroe noemt het een 'surreële ervaring' dat één van haar grootste nachtmerries werkelijkheid is geworden. "Het zet veel dingen in perspectief. Nu meer dan ooit, besef ik dat familie boven alles gaat. En je gezondheid is nóg belangrijker." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nikkie de Jager vertelt hoe het gaat sinds de overval

Nikkie denkt er een dag komt dat ze 'alles kan vertellen', maar voor nu is dat 'onmogelijk'. "Dat heeft met mijn mentale gesteldheid én de wet te maken", verklaart ze. "We doen er alles aan om dit recht te zetten." Het enige wat ze haar 'niet kunnen afpakken', is haar 'liefde voor make-up'. Het heeft haar door haar 'donkerste momenten' getrokken. "Ik heb een heel heftig jaar achter de rug", vertelt ze. "De dood van mijn broertje en nog meer dingen in mijn leven." Nikkie wil ook graag het moment grijpen om haar fans te danken voor de enorme steun die ze hebben geboden. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moeder Nikkie de Jager geeft update over dochter na overval

Alles wat er inmiddels bekend is over de overval in Nikkies huis zie je in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore