Entertainment

Inbraak bij Ellen DeGeneres thuis was 'een inside job'

16 augustus 2020 17:27 Aangepast: 16 augustus 2020 17:28
Portia de Rossi en Ellen DeGeneres Beeld © Getty Images

De perikelen rondom Ellen DeGeneres (62) gaan maar niet liggen. De comédienne krijgt beschuldigingen van links en rechts én bij haar huis, dat ze deelt met echtgenote Portia de Rossi (47), werd in juli ingebroken. Volgens de politie is het iemand geweest uit Ellens omgeving.

"Als het ging om buitenstaanders die hier komen en inbreken, dan zou ik jullie gewaarschuwd hebben"

Er was flinke paniek in Hollywood toen er ingebroken werd bij Ellen en Portia. Het stel heeft namelijk behoorlijk beroemde en rijke buren, zoals Oprah Winfrey en Ariana Grande. Waar de politie de sterren eerst waarschuwden om op social media niet te melden wanneer ze het huis verlaten en het licht aan te laten wanneer ze wel vertrokken, blijkt het onnodig advies. De inbraak bij Ellen zou namelijk van de hand van een bekende van haar zijn geweest. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Ellen DeGeneres in september gewoon terug op televisie'

In een nieuwsbrief aan de bewoners in Ellens buurt stelde de politie hen gerust. "Als het ging om buitenstaanders die hier komen en inbreken, dan zou ik jullie gewaarschuwd hebben alert te zijn en alles veilig weg te bergen", klinkt het. "Maar volgens onze hulpvaardige sheriff Luitentant Arnoldi lijkt het een 'inside job' te zijn geweest." De bekende van het stel had dus kunnen weten of Ellen en Portia thuis zouden zijn. Ze gingen ervandoor met dure juwelen en horloges. 

Ellen blijft de headlines halen. De presentatrice zou namelijk nogal onaardig zijn voor haar personeel. In de video hieronder zie je hoe de toekomst van The Ellen DeGeneres Show er nu voor staat. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore