Entertainment

Chrissy Teigen wist niet dat ze zwanger was tijdens operatie

15 augustus 2020 21:02 Aangepast: 16 augustus 2020 12:19
Chrissy Teigen Beeld © Getty Images

Supermodel Chrissy Teigen wist niet dat ze al zwanger was toen ze afgelopen juni een operatie onderging voor het verwijderen van borstimplantaten. Dat maakte het model bekend via meerdere statements op haar Twitter. Eerder donderdag maakte Chrissy al bekend dat ze haar derde kind verwacht met echtgenoot John Legend.

"Het leven vindt wel een manier om je te verassen"

Het 34-jarige model kreeg veel vragen van fans na de bekendmaking van haar zwangerschap. "Was ze zwanger toen ze haar operatie had afgelopen juni? Ik ben in de war," schreef een fan op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Chrissy Teigen en John Legend kondigen derde zwangerschap aan

Chrissy maakte meerdere statements om de situatie uit te leggen. Volgens haar had ze een zwangerschapstest gedaan voor de operatie en kwam daar een negatief resultaat uit. "Een paar weken later deed ik nog een test. Al vele jaren doe ik elke maand een zwangerschapstest, biddend dat ik ooit een positief resultaat zie. Ik heb nog nooit een positieve test gehad."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chrissy Teigen is er klaar mee en deelt bewijs van borstoperatie

Chrissy legt uit dat haar zwangerschap als een grote verassing kwam maar dat zij en John ook erg bang waren. John en Chrissy hebben momenteel een dochter van 4, Luna, en een zoon van 2, Miles, die met IVF werden verwekt. "We zijn doodsbang naar elke afspraak gegaan. Zelfs zonder operatie had ik nooit gedacht dat ik op natuurlijke wijze zwanger zou kunnen worden. Maar het leven vindt wel een manier om je te verassen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore