Entertainment

Jordy uit De Bachelorette was vroeger al een echte knapperd

14 augustus 2020 20:39
Jordy uit De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie/RTL

Het mag dan misschien geen donderdag zijn, toch duikt 'Bachelorette'-deelnemer Jordy Jahmal de archieven in. De hunk blaast vandaag 26 kaarsjes uit op zijn verjaardagstaart, of in het geval van de spierbundel: eiwitshake. En daar doet hij zijn volgers een groot plezier mee.

"Ik mag er weer een jaartje bij optellen, en daar ben ik dankbaar voor!"

Sinds zijn deelname aan De Bachelorette is Jordy in één klap een echte BN'er. Zijn volgers willen dan ook, net als bij mening bekende Nederlander, álles van hem weten en volgen hem massaal op Instagram. En Jordy geeft maar al te graag gehoor aan al hun wensen. 

Wie jarig is trakteert en daarom deelt de realityster deze keer een aantal foto's van hem als klein jongetje op Instagram. Bij de post inspireert hij zijn volgers ook met een diepe quote: 'Blijf in jezelf geloven en investeren. Keep up the grind.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jordy uit De Bachelorette is helemaal klaar met Gaby Blaaser

De influencer sprak eerder al openhartig over zijn jeugd, wat de inspiratie is achter de quote. "Ik miste wel mijn ouders samen. Ik had misschien alles, maar niet het warme gevoel van mijn ouders dat ik wilde hebben." De dingen die hij bij zijn ouders miste, wil hij aan zijn eigen kinderen wel graag geven.

Dat zijn moeder naar eigen zeggen altijd dingen voor televisie deed en zijn vader ook met dingen bezig was, kwam niet altijd even handig uit. "Het waren twee personen op zichzelf en dan was ik er. Dat was moeilijk met de lifestyle die ze toen hadden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joey van De Bachelorette voelt zich gebruikt door Gaby Blaaser

Toch zocht Jordy zelf ook de spotlights op met zijn deelname aan De Bachelorette. De hunk viel vlak voor de finale af, maar even leek het erop dat hij tóch met Gaby zou eindigen:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore