Entertainment

Marco Borsato geniet van quality time met zijn gezin

14 augustus 2020 18:35
Beeld © ANP

Hoewel hij door een heftige periode gaat, weet Marco Borsato (53) nog wel hoe hij moet lachen. De zanger geniet met volle teugen van een familieavondje en zijn zoon Luca (21) deelt op Instagram hoe dat eruitziet.

"Mijn soort mensen"

Marco en zijn drie kinderen Luca (21), Senna (18) en Jada (17) genoten van een lekker avondje uit bij het café Wijmpje Beukers in Amsterdam. Mary, de moeder van de zanger en de oma van zijn kinderen, was ook van de partij. 'Mijn soort mensen', schrijft Marco's zoon erbij op Instagram. Het vijftal lijkt het enorm naar hun zin te hebben gehad. Vele volgers geven aan hem 'te missen', vinden het 'gezellig' en een 'mooie foto'. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Iris Hond over hoe het gaat na commotie Marco Borsato

Het is een pittig jaar geweest voor Marco. Zijn huwelijk met Leontine liep op zijn eind na twintig jaar en de twee besloten te gaan scheiden. Bovendien kampte de zanger met een burn-out, waardoor hij ook al zijn werkzaamheden heeft moeten laten vallen. Zo zal hij niet meer te zien zijn bij The Voice Kids en The Voice Senior. Marco wordt in de kindervariant van de show vervangen door rapper Snelle. In de video hieronder vertelt hij hoe enthousiast is over zijn nieuwe rol. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore