Ga naar de inhoud
Entertainment

Fans van Undercover moeten nóg meer geduld hebben

Beeld © Een/Netflix

Het is niet meer weg te denken sinds Netflix het televisielandschap overnam: in één dag een heel nieuw seizoen van je favoriete serie kijken. Maar helaas voor de liefhebbers van 'Undercover', want de streamingdienst gaat het dit keer anders aanpakken.

Waar het eerste seizoen van Undercover er in één keer op geknald werd, pakt Netflix het bij de tweede reeks anders aan. Als het nieuwe seizoen namelijk van start gaat, zal de streamingdienst de afleveringen per week online zetten. Dat betekent dat je vanaf 6 september iedere zondag getrakteerd wordt op een nieuwe episode met Ferry en zijn liefje Daniëlle, in plaats van dat je het hele nieuwe seizoen in één zit kunt afkijken. 

Da
Lees ook:
Da minde nie: Netflix lanceert trailer tweede seizoen Undercover

In totaal komen er 10 nieuwe afleveringen van Undercover aan, maar door de nieuwe wekelijkse strategie van Netflix moet je tot 8 november gaan wachten op de ontknoping van de tweede reeks. Het is nog maar de vraag wat Ferry, Daniëlle, Kim en Bob allemaal gaan uitspoken de komende tijd. Het eerste tipje van de sluier is vanaf 6 september te zien wanneer het tweede seizoen van Undercover van start gaat op Netflix. 

Er wel heel veel om naar uit te kijken als Undercover-fan. Er komt namelijk een film over hoofdrolspeler Ferry. In de video hieronder vertelt de cast er alles over. 

Sterrencast laat zich uit over Undercover-film

03:13