Entertainment

Mark Labrand showt transformatie: 20.000 stappen voor ontbijt

14 augustus 2020 16:26 Aangepast: 14 augustus 2020 16:28
Mark Labrand Beeld © ANP

Mark Labrand (35) heeft de afgelopen tijd vaak 'nee' moeten verkopen. De radio-dj trainde zo'n drie weken als een topatleet en deelt zijn strakke regime nu met zijn volgers. Dat het werkt, dat is in ieder geval duidelijk.

"Ik steek niet onder stoelen of banken dat er in het delen van deze foto’s trots en ijdelheid zit"

Mark heeft de term 'coronakilo's' de afgelopen maanden wel héél serieus genomen. De nieuwbakken vader was gedurende zijn vakantie elk spoortje motivatie verloren, maar besloot drie weken geleden het roer om te gooien.

Op Instagram vertelt Mark nu de afgelopen weken twee keer per dag zich in het zweet te hebben gewerkt. Zo volgde hij zware work-outs van ongeveer een uur bij zijn personal trainer en daarnaast probeerde hij al voor het ontbijt zo'n 20.000 stappen te zetten. Tel daarbij het vermijden van alcohol en een streng dieet op en dan krijg je dit strakke resultaat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mark Labrand neemt afscheid van moeder met emotionele ode

Volgens Mark is zijn lichaam hem niet komen aanwaaien. 'Ik heb echt heel wat tranen weggepinkt na mijn workouts. Ik steek niet onder stoelen of banken dat er in het delen van deze foto’s trots en ijdelheid zit, maar vooral de boodschap dat je zoveel kan, als je er maar in gelooft', deelt hij als duwtje in de rug.

Vooral na de dood van zijn moeder had Mark niet durven denken dat hij zich een maand later zo zou voelen, maar hij kreeg na haar overlijden een mooie boodschap van een bijzonder iemand. Die persoon zei tegen hem: 'Maar waarom is sterk zijn je groot houden, jongen? Sterk zijn is zijn zoals je je voelt, zonder zelf opgelegde regels.' En daar denkt de radio-dj nog vaak aan terug. 'Dus... Ik voel mij sterk... Al is het omdat 'het gaat goed' mij nog zo’n groot schuldgevoel geeft naar mijn allerliefste moeder.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

538-dj Mark Labrand emotioneel over bevallingsdrama

Dat Mark even niet aan sporten dacht was heel logisch. De 35-jarige werd op 18 april vader van dochtertje Vida, maar omdat zij veel te vroeg geboren was, moest het meisje lange tijd in het ziekenhuis blijven. Toch wist de radio-man direct dat zijn dochter een echte vechter was:

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Ali B toont killerbody na wekenlang keihard trainen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore