Entertainment

Fans bieden duizenden euro's om champagne te drinken met Niek

14 augustus 2020 14:11
Beeld © Jean-Pierre Fourie/RTL

Een flesje poppen en het knikje: trouwe kijkers van 'De Bachelorette' weten meteen over welke kandidaat dit gaat... Niek. Hij werd bíjna de man van Gaby Blaaser en is inmiddels een heuse social media held geworden. Fans van het programma zijn zo dol op de autoverkoper geworden dat ze zelfs duizenden euro's over hebben om een flesje champagne met hem te drinken.

Een beschuitje met een knappe man eten is wel erg 2019, moet Niek gedacht hebben. Dus zet hij zichzelf in de etalage (lees: op Vakantie Veilingen) onder de noemer 'Flesje poppen met Niek voor twee personen'. Dat mensen daar wel oren naar hebben, blijkt uit de vele biedingen. Op het moment van publiceren bieden mensen al urenlang tegen elkaar op en staat de teller inmiddels op 2500 euro. De gelukkige winnaar krijgt daar een veredelde meet & greet voor terug.

"Ohlalala, wie wil dit nou niet? Een flesje poppen met Niek! Samen met een vriend(in) leer je hem tijdens een champagne-party beter kennen. Onder het genot van een paar drankjes gaan jullie een zalige avond tegemoet!" luidt de beschrijving. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Niek van De Bachelorette open over cosmetische ingreep

Voor deze ludieke actie kan Niek in ieder geval bouwen op zijn goede vriend Bas Smit. In de afgelopen tweehonderd biedingen deed hij 13 keer mee. Zijn hoogste bod? 1500 euro om een glaasje champagne met zijn maatje te kunnen drinken. 

Dat Bas al tijden fan is van Niek blijkt wel uit deze video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore