Entertainment

Bridget Maasland ziek van verdriet na Instagram-hack

14 augustus 2020 13:00
Bridget Maasland Beeld © ANP

Bridget Maasland (45) begon deze week op een minder positieve noot. De Instagram van Melting Pot Amsterdam, de winkel van haar ouders, werd gehackt. Nog altijd zit de familie met hun handen in het haar en is er geen oplossing in zicht.

"Tot op heden hebben wij nog niets vernomen of het überhaupt mogelijk is of er nog iets te redden valt"

Hoewel deze week vanuit Amerika meer duidelijkheid had moeten komen, is het originele account van de interieurwinkel nog altijd offline. Inmiddels is er wel een nieuwe pagina aangemaakt, waar ze eventueel verder gaan mocht het oude account niet meer hersteld worden. ‘We zijn er in ieder geval ziek van’, is te lezen in het bericht op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Instagram-account Bridget Maasland gehackt

Inmiddels is het account van de winkel verwijderd, maar Bridget blijft hoop houden. De presentatrice runt de winkel in onze hoofdstad samen met haar ouders Elly en Frits en broer Bryan. Aan het begin van de coronacrisis bestond de winkel precies één jaar, maar de presentatrice schreef toen op Instagram het niet gepast te vinden groots uit te pakken.

Naast dat ze haar ouders helpt is Bridget natuurlijk ook presentatrice van RTL Boulevard. Zo sprak ze laatst Katy Perry nog voor een exclusief interview. Bekijk die video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland en Rachel Hazes gaan weer samen op vakantie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore