Entertainment

Edsilia Rombley maakt zich klaar voor nieuwe fase in haar leven

13 augustus 2020 15:51
Edsilia Rombley Beeld © ANP

Het is vandaag precies tien jaar geleden dat Edsilia Rombley (42) voor de eerste keer moeder werd. Dochtertje Imaani kwam op 13 augustus 2010 ter wereld en de zangeres is nog altijd even gek op haar oudste. 'Alle clichés zijn zo waar', schrijft ze trots bij een foto van haar jarige dochter op Instagram.

"Hoop dat ons meissie al het moois uit het leven omarmt"

Imaani is nu een echte tiener en daar kijkt Edsilia stiekem best naar uit. 'Nu komen we weer in een een nieuwe fase (...) Hoop dat ons meissie al het moois uit het leven omarmt van alle tegenslagen leren kan en gelukkig en gezond mag groeien tot een volwassen jonge vrouw', wenst ze haar eerstgeborene toe.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Edsilia Rombley: 'Raar om te zeggen dat men niet mag mee zingen'

Op de foto die mama Edsilia deelt poseert de jarige stoer bij een aantal ballonnen met haar leeftijd erop. 'Wat gaat het snel', schrijft Zoey Ivory verwonderd onder het bericht. Ook Wendy van Dijk, Glennis Grace, Jody Bernal, Alain Clarck, Kenny B, Quinty Trustfull en Chantal Janzen wensen haar een fijne dag via Instagram.

Edsilia zou dit jaar samen met Jan Smit en Chantal Chanzen het Eurovisiesongfestival presenteren, maar zoals we allemaal weten liep dat even anders... Gelukkig ging Het Grote Festivalfeest wél door zodat de zangeres alvast kon oefenen. RTL Boulevard was ook van de partij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Edsilia Rombley en Kenny B bundelen krachten voor duet

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore