Entertainment

Het gaat 'elke dag stukje beter' met zoon actrice Naya Rivera

13 augustus 2020 14:31 Aangepast: 13 augustus 2020 14:33
Naya Rivera en haar zoontje Josey Beeld © Getty Images

De familie van Naya Rivera heeft het moeilijk met haar tragische dood. De 'Glee'-actrice overleed op 33-jarige leeftijd tijdens een boottochtje met haar zoontje Josey (4). Het zou 'met de dag beter gaan' met het kleine mannetje, vertellen bronnen aan 'Entertainment Tonight'.

"Hij is nog aan het rouwen en heeft het heel moeilijk met het verlies"

Naya's lichaam werd op 13 juli gevonden in Lake Piru. De Glee-actrice was toen al vijf dagen spoorloos verdwenen. Haar zoontje Josey werd wel aangetroffen in het gehuurde bootje en die werd teruggebracht naar zijn vader Ryan. De Amerikaanse autoriteiten gaan ervan uit dat Naya haar kind nog wist te redden door hem het bootje op te duwen, maar verloor haar energie en werd meegesleurd het water in. Het zou inmiddels 'beter' gaan met Josey. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Heather Morris in tranen door gemis Glee-collega Naya Rivera

Volgens bronnen van Entertainment Tonight is Josey aan het bijkomen, maar gaat het 'elke dag een stukje beter' met hem. "Het is een enorm moeilijk tijd geweest voor Naya's familie en vrienden", aldus de ingewijde. Josey is nu fulltime bij zijn vader Ryan. "Josey is het enige belangrijke voor Ryan op dit moment. Hij is nog aan het rouwen en heeft het heel moeilijk met het verlies, maar hij houdt zich sterk en gaat door omwille van zijn zoontje."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans van actrice Naya Rivera komen bijeen om afscheid te nemen

Naya's verdwijning en dood riepen veel vragen op bij haar fans. In de video hieronder zie je alles wat er vrij is gekomen sinds haar lichaam gevonden is. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore