Ga naar de inhoud
Entertainment

The Crown-acteur vertelt wat seizoen 4 in petto heeft

Josh O'Connor als prins Charles in 'The Crown' Beeld © Netflix

Het vierde seizoen van de Netflix-serie 'The Crown' laat nog even op zich wachten, maar hoofdrolspeler Josh O'Connor (30) geeft alvast een tipje van de sluier. De ietwat slome show wordt namelijk behoorlijk 'opwindend' in de volgende reeks, vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift 'Esquire'.

"Hij moet wachten tot zijn moeder doodgaat voordat zijn leven echt betekenis krijgt"

The Crown keert dit najaar voor de vierde keer terug op Netflix en de fans van de show kunnen niet wachten. Volgens Josh, die prins Charles speelt, heeft de serie heel wat in petto en zal het dit keer 'spannend' worden. "De prinses Diana-verhaallijn wordt echt zinderend", vertelt de acteur aan Esquire. De actrice Emma Corrin gaat Lady Di vertolken in de langverwachte nieuwe reeks. 

Game
Lees ook:
Game of Thrones-acteur gaat prins Philip in spelen The Crown

Maar vooral de benarde situatie waar prins Charles zich in bevindt, is voor Josh de grootste uitdaging geweest. "Hij moet wachten tot zijn moeder doodgaat voordat zijn leven echt betekenis krijgt. Dat moet gek zijn geweest voor hem toen hij jonger was", aldus Josh. "Charles is niet uit op macht. Maar wat moet hij in godsnaam doen tot zij sterft? Wat houdt zijn bestaan in? Hij heeft geen echt doel." 

Vijfde
Lees ook:
Vijfde seizoen The Crown laat nog jaren op zich wachten

Josh dook ook in de geruchten dat de acteurs uit The Crown omgaan met het Britse koningshuis. "Als iemand vraagt hoe het zit met de royal family, dan heb ik geen problemen", legt hij uit. "Ik kan er namelijk écht niets over zeggen, want ik weet helemaal niets." Blik in de video hieronder terug op het derde seizoen van The Crown

Derde seizoen The Crown maakt een heleboel los bij fans

06:13