Entertainment

'Boek ANTM-collega valt niet in goede aarde bij Tyra Banks'

13 augustus 2020 04:43 Aangepast: 13 augustus 2020 07:45
Tyra Banks en Jay Manuel Beeld © Getty Images

Tyra Banks is zo gepikeerd over een boek van haar 'America's Next Top Model'-collega Jay Manuel, dat ze andere mensen die aan de show hebben gewerkt heeft verboden nog met hem te praten. Dat weet de 'New York Post' te melden.

Het boek The Wig, The Bitch & The Meltdown, dat deze week is uitgekomen in de VS, is een satirisch blikje op de modewereld. Maar volgens insiders zou Tyra er behoorlijk boos over zijn dat de wereld uit het boek wel erg geïnspireerd is door de gang van zaken voor en achter de schermen bij America's Next Top Model.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stapt Tyra Banks binnenkort in huwelijksbootje?

Jay was achttien seizoenen lang de 'creative director' van de talentenjacht, wat inhield dat hij de leiding had over de fotoshoots van de modellen-in-spé. Omdat hij zijn voornaam deelde met vaste jurylid J. Alexander, werden de twee omgedoopt tot Mr. Jay en Miss Jay.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tyra Banks in de verdediging na kritiek op ANTM

De bronnen melden nu dat Tyra andere vaste gezichten van de show, onder wie Miss Jay, heeft aangespoord niet met Mr. Jay te praten en hem al helemaal niet te helpen zijn boek te promoten. Miss Jay verscheen eerder een aantal keer in de Instagram Live-show van Mr. Jay, maar zou daar zonder uitleg mee zijn gestopt en ook zijn telefoontjes niet meer beantwoorden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore