Ga naar de inhoud
Entertainment

Jurre Geluk terug met jubileumspecial Je Zal Het Maar Hebben

Je Zal Het Maar Hebben Beeld © Annemieke van der Togt

Het NPO-programma 'Je Zal Het Maar Hebben' is dit jaar alweer twintig seizoenen te zien op de Nederlandse televisie. De show komt daarom met een speciale jubileumspecial van vier afleveringen.

In Je Zal Het Maar Hebben gaat Jurre Geluk langs bij jongeren met een zeldzame aandoening of ziekte. Ze laten zien hoe ze leven met hun aandoening of ziekte, maar deze niet de baas over hun leven laten zijn. Voor de speciale jubileumspecial gaat de presentator op bezoek bij de meest memorabele deelnemers.

Jurre
Lees ook:
Jurre Geluk over stoppen Proefkonijnen en Kaj van der Ree

Zo gaat hij langs bij Michael en Ilona, die in 2012 hun verhaal deden in het programma - toen nog gepresenteerd door Valerio Zeno. De uitzending zorgde destijds voor flink wat ophef omdat Ilona, die geboren is met een open rug, en Michael, die een speciale ziekte heeft waardoor hij in steen verandert, openlijk spraken over hun kinderwens.

Jurre, die eerder succes had met Spuiten en Slikken, nam na het zeventiende seizoen het stokje over van Tim Hofman. "Al van jongs af aan keek ik naar Je zal het maar hebben. Later stond dit programma heel hoog op mijn bucketlist om te mogen presenteren en ik had nooit durven hopen dat ik het ook daadwerkelijk mocht gaan maken", zei hij vlak na de bekendmaking. 

Respect
Lees ook:
Respect en bewondering voor Esmee in Je zal het maar hebben

Je Zal Het Maar Hebben 20 jaar is vanaf 25 augustus om 20.25 uur te zien bij NPO 3.