Entertainment

Nikkie Plessen experimenteert weer met kapsel na eerder fiasco

12 augustus 2020 20:45 Aangepast: 12 augustus 2020 21:18
Nikkie Plessen Beeld © Instagram @nikkie_official

Nikkie Plessen staat bekend om haar volumineuze blonde lokken. Toch besloot de onderneemster voor de verandering eens iets anders te proberen. Een gewaagde keuze, want de vorige keer kreeg de 35-jarige flink wat kritiek te verduren...

"Staat leuk je haar zo"

De fashionista ging eerder al voor een pony, maar niet iedereen bleek even gecharmeerd van haar nieuwe look - en dat lieten ze weten ook. Ondanks het goedbedoelde advies verscheen Nikkie tóch met een lok aan de desk van RTL Boulevard. En dat heeft ze geweten... Haar nieuwe look ging compleet viral op Twitter. 'Nikkie Plessen, doe alsjeblieft die pruik af', schreef bijvoorbeeld iemand. Een ander vroeg zich af naar wie hij nu eigenlijk aan het kijken was.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nikkie Plessen walgt van 'fashionable' mondkapjes

Nikkie zelf kon er achteraf wel om lachen en liet weten dat ze haar nieuwe kapsel niet geknipt had, maar verschillende haarstukjes had gebruikt. Toch poseert ze vandaag wederom met een pony in een strak, oranje jurkje. Alleen zijn deze keer de reacties een stuk aardiger. 'Staat leuk je haar zo', complimenteert iemand haar. 'Prachtig haar', schrijft een ander.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nikkie Plessen kiest top 3 Máxima-outfits tijdens coronacrisis

Zo'n flinke bos haar is natuurlijk wel warm met deze tropische temperaturen. Een duik nemen is dan ook niet overbodig, maar wat zijn de mooiste badpakken om deze zomer op de (Nederlandse) stranden te dragen? Nikkie praat je bij:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nikkie Plessen ziet af van deel noodsteun

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore