Entertainment

Maxim Hartman laat glasscherven verwijderen uit hand

12 augustus 2020 20:23
Beeld © Instagram @maximhartman

Een pijnlijk moment heeft lange tijd gevolgen gehad voor Maxim Hartman (56). De presentator liep al twee jaar lang rond met glasscherven in zijn hand en heeft die eindelijk laten verwijderen.

"Je lijkt tien jaar jonger met je nieuwe lippen"

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan jarenlange gevolgen hebben. Voor Maxim waren het de glasscherven in zijn hand. De presentator deelt op Instagram dat hij de stukjes glas eindelijk heeft laten verwijderen. De eeuwige grappenmaker verbloemt de ingreep. 'Natuurlijke fillers en plastische chirurgie, voor extra mannelijke klauwen', schrijft hij op Instagram. Aan RTL Boulevard laat hij weten zonder verdoving de behandeling te zijn ondergaan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maxim Hartman troost de 'losers' van De Bachelorette

Maxims volgers zijn het van hem gewend dat alles wordt omgezet in een geintje en geven hem een koekje van eigen deeg. 'Loopt 'ie nou te zitten te janken?' grapt één volger onder het bericht. 'Uiteindelijk ben je gewoon over een losse schoenveter gestruikeld', laat een andere ludieke volger achter. 'Je lijkt tien jaar jonger met je nieuwe lippen', maakt een ander licht van de situatie. 

Voor Maxim is rust nu nodig, maar wat hij zeker niet gaat kijken is de Eurovisie-film van Netflix. De presentator vindt het ronduit 'kut'. In de video hieronder vertelt hij waarom. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore