Ga naar de inhoud
Entertainment

Kanye West heeft geheime onderonsjes met Trump-adviseur

Kanye West Beeld © ANP

Kanye West (43) heeft afgelopen weekeinde een ontmoeting gehad met Jared Kushner (39), de schoonzoon en adviseur van de Amerikaanse president Donald Trump (74). Dat meldt 'The New York Times'.

"Ik ben bereid om een interview met de New York Times te doen over mijn ontmoeting met Jared"

De ontmoeting vond plaats in Colorado, waar Jared samen met zijn vrouw Ivanka Trump op reis was. Kanye was in de buurt met zijn gezin aan het kamperen en verliet zijn familie speciaal om hem en diens vrouw te zien.

Kanye
Lees ook:
Kanye West legt de lat hoog met zijn presidentsplannen

De rapper bevestigde de ontmoeting min of meer via Twitter door te schrijven: 'Ik ben bereid om een interview met de New York Times te doen over mijn ontmoeting met Jared.' Volgens Kanye was het boek PowerNomics van Dr. Claude Anderson het onderwerp van gesprek.

Kanye
Lees ook:
Kanye West na Twitter-aanval herenigd met Kim Kardashian

The Times betwijfelt dat en vraagt zich af wat Kanyes echte bedoelingen zijn bij zijn ambitie om de volgende president van de Verenigde Staten te worden. Volgens de krant zou hij mogelijk alleen een poging doen om zo stemmen bij Trumps rivaal Joe Biden weg te kapen.

Kanye is er inmiddels in geslaagd om met zijn Birthday Party op de kieslijsten te komen in Colorado, Vermont en Oklahoma. De rapper is nog bezig met andere staten, hoewel hij al diverse deadlines miste. In Illinois is hij geweigerd omdat handtekeningen die Kanyes team verzamelde ongeldig zijn.

Maakt Kanye West kans om president te worden?

03:05
Volgers
Lees meer:
Volgers vrezen voor mentale toestand van Kanye West