Entertainment

Estavana Polman dolgelukkig: 'Operatie geslaagd'

12 augustus 2020 18:49
Estavana Polman Beeld © ANP

Het was even flink schrikken voor Estavana Polman (28). De handbalster liep eerder deze maand een behoorlijke blessure en moest onder het mes. Op Instagram laat ze weten dat alles goed is gegaan.

"Nu weer vooruitkijken"

Estavana kan er weer tegenaan! De handbalster had haar kruisband gescheurd en liep daardoor een blessure op aan haar rechterknie. De 28-jarige moest onder het mes om het op te lossen, maar stelt haar fans op Instagram gerust: het is geslaagd. Het lijkt erop dat ze de komende paar maanden in ieder geval uitgeschakeld is. Hierdoor zal ze het aankomende seizoen niet meespelen en is er een kans dat ze ook het Europees Kampioenschap aan zich voorbij moet laten gaan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jarige Estavana Polman wordt verrast door Rafael en kinderen

De handbalster krijgt veel lof en beterschap gewenst van haar volgers én bekende vrienden. 'Beterschap', aldus Chantal Janzen. Fatima Moreira de Melo erkent dat dit 'stap 1' is richting herstel. Hockeyster Kim Lammers wenst haar sterkte: 'Nu weer vooruitkijken!' 'Succes', 'Ik hoop dat je je snel beter voelt' en 'Hopelijk verloopt alles voorspoedig' klinkt het verder in de reacties. Estavana vertelde al eerder over haar blessure en waarom ze nog hoop heeft de Olympische Spelen te behalen. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore