Entertainment

Ook Frontberichten en Jinek kans op Gouden Televizier-Ring

12 augustus 2020 10:38 Aangepast: 12 augustus 2020 10:53
Beeld © ANP

'Frontberichten' en 'Jinek' maken dit jaar alsnog kans op de Gouden Televizier-Ring. Het BNNVARA-programma met vlogs van Nederlanders in vitale beroepen en de RTL4-talkshow hebben een wildcard gekregen van de organisatie, maakte Televizier woensdag bekend.

De overige drie wildcards zijn voor Dragons' Den, Mocro Maffia en Toren C. De lijst met genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring is daarmee compleet. In totaal strijden 25 programma's om de prijs.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Televizier-Ring Gala keert na vier jaar terug in Carré

De organisatie koos deze programma's omdat die tijdens de kwalificatierondes net buiten de boot vielen, maar wel "zeer de moeite waard zijn". "Omdat ze het gesprek van de dag waren, of omdat ze heel erg goed werden bekeken. Kortom, omdat ze het verdienen."

Vanaf volgende week dinsdag kan worden gestemd voor de tv-publieksprijs. Op 21 september sluiten de stembussen en later die week wordt bekend welke drie programma's strijden om de prijs. De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring is op 8 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore