Entertainment

Moeder Nikkie de Jager geeft update over dochter na overval

11 augustus 2020 17:28 Aangepast: 11 augustus 2020 20:18
Beeld © YouTube-kanaal NikkieTutorials

Saskia Spee, de moeder van Nikkie de Jager, heeft op Instagram gereageerd op de woningoverval bij haar dochter. De beautyvlogster en haar verloofde Dylan werden zaterdag, nadat ze de verjaardag van Saskia hadden gevierd, overvallen. "Vanuit een geweldige leuke verjaardag zijn wij in een complete nachtmerrie beland!!! Het is verschrikkelijk heftig wat er is gebeurd, dat is niet te beschrijven", schrijft Saskia.

"We hebben gisteren al professionele hulp gehad"

Het koppel is volgens haar "fysiek oké" maar "mentaal zeker niet". "We hebben gisteren al professionele hulp gehad, en dat was fijn! We zijn zoveel mogelijk bij ze en proberen ze waar dan ook te ondersteunen bij wat er ook allemaal geregeld moet worden." Saskia is erg trots op haar dochter en schoonzoon. "Het komt goed maar kost heel veel tijd...."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Politie roept getuigen op zich melden na overval Nikkie de Jager

De oproep van de politie aan mensen die iets gezien hebben rond de woningoverval bij Nikkie heeft tot dusver niets opgeleverd. Ook zijn er nog geen nieuwe tips in de zaak binnengekomen. "Uiteraard zijn deze nog steeds meer dan welkom", laat een woordvoerder van de politie weten. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore