Entertainment

Romy en Cemal uit Utopia hebben grootse plannen voor toekomst

11 augustus 2020 16:08 Aangepast: 11 augustus 2020 17:05
Beeld © Instagram @romykoldenhof_

Romy Koldenhof en Cemal Hazebroek blijven druk bezig. Het 'Utopia'-stel heeft voor de vierde keer in twee jaar de spullen gepakt en is verkast naar een nieuwe woning. Het realityster-duo vertelt over hun toekomstplannen en toont hun nieuwe stulpje aan hun volgers op Instagram.

"Volgend jaar gaan we trouwen!"

Romy en Cemal zijn nog altijd op zoek naar hun eigen persoonlijke utopia en proberen het ditmaal te vinden in Zwolle. Dat maakt het de vierde keer in twee jaar tijd dat ze van woning ruilen. De twee betrokken ooit hun eerste woning in Maasland, verhuisden toen naar Haarlem om vervolgens neer te strijken in Nijmegen. Maar ook dat was het niet helemaal en dus trokken ze weer terug naar Haarlem. Dat was 'een tussenoplossing'. "Het is niet haalbaar om een eengezinswoning te kopen in Haarlem. Financieel onmogelijk", vertelt Cemal. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Utopia-ster Billy Bakker blikt terug op mooiste jaar van leven

Een tuin was een vereiste voor het koppel en die hebben ze gevonden in Zwolle. Nu de tuin van het gezamenlijke lijstje is afgestreept, staat er een nieuw doel bovenaan: een bruiloft. "Volgend jaar gaan we trouwen!" roepen Cemal en Romy in koor in de video. De twee hebben daarbij ook alvast een taakje voor hun dochtertje in gedachten. "We willen wachten tot het moment waarop Marley kan lopen. Zij gaat natuurlijk de ringen brengen", aldus Cemal. Het stel denkt ook na over eventuele gezinsuitbreiding, laten ze nog weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rowena uit Utopia dankbaar voor steunbetuigingen na miskraam

De realitysterren waren vlak voor de geboorte van hun dochtertje Marley te gast in Louisa Laat Ze Weer Lachen. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore