Entertainment

Politie roept getuigen op zich melden na overval Nikkie de Jager

10 augustus 2020 18:34 Aangepast: 10 augustus 2020 20:40
Beeld © ANP

De politie roept mensen die wat verdachts hebben gezien rond de woningoverval bij YouTube-ster Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, in Uden op zich te melden. Ook omwonenden die camerabeelden hebben wordt gevraagd die te delen.

De politie zegt de woningoverval "grondig" te onderzoeken en meldt dat Nikkie, haar verloofde en diverse getuigen zijn gehoord. Hun verklaringen zijn "zo gedetailleerd mogelijk" opgeschreven. Ook heeft de politie al camerabeelden. Die worden momenteel bestudeerd. In en rond het huis is verder uitgebreid sporenonderzoek verricht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Daders overval YouTuber Nikkie de Jager nog altijd op de vlucht

De daders overvielen zaterdagmiddag de woning van de beautyvlogster aan de Pnemstraat in Uden en namen een onbekende buit mee. De politie kreeg daarvan rond 16.00 uur een melding. Nikkie en haar verloofde zijn met mogelijk een vuurwapen bedreigd. De politie zoekt naar vier verdachten. Zij vluchtten na de overval in een beige Renault richting de nabijgelegen A50.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nikkie de Jager onder schot gehouden bij overval in haar huis

Bij de overval liep een van de bewoners oppervlakkige verwondingen op. Maar of dat Nikkie is of haar vriend, is niet duidelijk. De make-upartieste meldde zaterdag op sociale media dat zij en Dylan "oké en veilig" zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Huis Nikkie de Jager overvallen: 'Bewoner liep verwondingen op'

De Nederlandse visagiste heeft op YouTube ruim 13,5 miljoen volgers. Wereldwijd is ze bekend. Haar bekendheid werd nog groter nadat ze had onthuld dat zij transgender is. Ze sprak onder meer in de talkshow van Ellen DeGeneres over haar coming-out. De vlogster begon in 2008 met het maken van filmpjes over haar werk als visagiste. Nikkie werkte samen met grote sterren als Lady Gaga en Kim Kardashian.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore