Entertainment

Eindelijk duidelijkheid over Stranger Things seizoen vier

10 augustus 2020 16:08
Beeld © Netflix

Door de uitbraak van het coronavirus kwamen de opnames van vele series stil te liggen en 'Stranger Things' is er daar eentje van. Het langverwachte vierde seizoen van de Netflix-serie laat nog eventjes op zich wachten, maar er zit eindelijk vaart achter de zaak. Let op: dit artikel bevat spoilers.

Het was een flinke domper voor de fans van Stranger Things dat de opnames van het vierde seizoen werden uitgesteld. De derde reeks kwam op 4 juli 2019 uit en dat betekent dat de fervente kijker al dik een jaar heeft moeten wachten om te zien hoe het de kids nu afgaat in Hawkins, Indiana. Er lijkt eindelijk wat beter nieuws te zijn. The Hollywood Reporter meldt dat de show vanaf 17 september weer begint met draaien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Schrijvers weten precies hoe Stranger Things zal eindigen

Stranger Things-liefhebbers zitten al sinds het einde van het derde seizoen op het puntje van hun stoel, want wat is er precies gebeurd met Hopper? De rechercheur leek niet meer terug te keren, tot het laatste shot onthulde dat hij nog in leven was. De serie heeft zijn nieuwe verhaallijn opgenomen in Litouwen. Wanneer dit weer wordt opgepakt, is nog onbekend. De show heeft inmiddels wel laten weten dat het volledige script voor het vierde seizoen al klaarligt en iedereen dus direct aan de slag kan wanneer het weer mag. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Twitteraccount Stranger Things-acteur Joe Keery gehackt

Netflix moet nog kortsluiten wanneer het vierde seizoen op de streamingdienst zal verschijnen. Bij de meest recente reeksen kwam Stranger Things uit rondom een feestdag. Het tweede seizoen werd met Halloween gelanceerd en de tweede op Fourth of July, de nationale onafhankelijkheidsdag van de Verenigde Staten. Of het vierde seizoen ook op een feestdag te zien zal zijn is niet bekend. Bovendien lijkt het erop dat ze de release zullen uitstellen tot laat in 2021, omdat de opnames nog moeten worden afgerond. 

Voor de derde reeks pakte Netflix flink uit. Bekijk de video hieronder om te zien hoe Stranger Things vorig jaar de fans keer op keer verraste. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore